СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ПАЗАРДЖИК

„Кейбъл груп“ е компания, специализирана в проектирането и израждането на системи за сигурност на територията на Пазарджик. Ние имаме 15-годишен опит в създаването на системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, СОТ, контрол на достъпа, светофарни уредби и охрана на стоки. Разполагаме с опитни специалисти и работим със сертифицирани продукти от най-висок клас. Това, което ние Ви предлагаме, е стабилност, сигурност, иновативни технологии, перфектно изпълнение и професионализъм при обслужването.

Изготвяме индивидуални проекти за видеонаблюдение, изграждаме изцяло системите и предлагаме обучение на служители за работа с тях. Системите ни са иновативни, защото позволяват контрол в реално време, висококачествени записи, отдалечен достъп по всяко време с картина и звук от обекта. Предлагаме разнообразие от камери по желание на клиента, а системите ни позволяват обслужване на до 32 камери.

При нас ще откриете всичко необходимо за защита и охрана на разнообразни стоки – защитни копчета, етикети и системи за антикражба, които ще Ви спестят непредвидени загуби и много нерви.

Системи за сигурност в Пазарджик от ново поколение

Нашите екипи разработват индивидуализирани системи за пожароизвестяване и пожарогасене. Системите са оборудвани с чувствителни сирени, датчици, светлинни индикатори и централа, които се активират при възникване на дим, пламъци, температурно повишение над зададените норми. Изграждаме дренчерни и принклерни пожарогасителни системи с гасителни агенти вода, пяна, както и газ. На нас може да разчитате за професионално съставяне на планове за действие в случай на инциденти и обучения на служителите как да действат при пожар, изграждане на условия за ефективна евакуация на имущество и хора, както и профилактика на пожарните кранове и хидранти.

Професионалистите ни изграждат системи за контрол на достъпа, с които можете да разполагате с цялостна информация за движението на персонала, контрол над работното време и предвидените почивки, достъп и влизане в служебни помещения. Проектираме и въвеждаме алармени системи, като съгласуваме СОТ-а с МВР. Монтираме и светофарни уредби. Кейбъл Груп – най-ефективните системи за сигурност в Пазарджик.