ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПАЗАРДЖИК

Гарантирането на сигурността в офиса, дома или в бизнес обекта е един от първостепенните въпроси, чието решаване стои пред всеки човек. А за всеки, който притежава бизнес, осигуряването на стриктен контрол, е един от факторите за успеха.

Ние от КЕЙБЪЛ ГРУП Ви предлагаме работещо решение – набор от системи за видеоконтрол, съобразени с индивидуалните изисквания на клиента. Осигурете си защита, спокойствие и здрав, необезпокояван сън.

видеонаблюдение пазарджик
Нашите системи за видеонаблюдение позволяват контрол в реално време, но и позволяват преглеждане на минали събития с опцията запис. Системите на КЕЙБЪЛ ГРУП за видеонаблюдение работят през интернет, с локални мрежи или мобилен телефон. В която и държава да се намирате, Вие имате непрекъснат достъп по всяко време на денонощието до картина и звук от защитения обект.

Видеонаблюдение в Пазарджик от ново поколение

Ние от КЕЙБЪЛ ГРУП предлагаме системи за видеонаблюдение в Пазарджик, които се базират на иновативни технологии и нововъведения в сферата на сигурността. Камерите, с които разполагаме, записват картина и звук чрез цифрови записващи устройства или компютър с контролер. Устройствата събират и съхраняват видеозаписите и обслужват до 32 отделни камери. Разполагаме с разнообразие от камери, в зависимост от индивидуалната необходимост на клиента и целта на защитната система:

 • куполни камери – те са приложими за монтиране във вътрешни помещения на търговски обекти, хотели, банки и др.;
 • корпусни камери – използват се както за вътрешни помещения, така и при външен монтаж (в този случай камерите са обезопасени с кожух);
 • инфрачервени камери – монтират се в затворени помещения, но са подходящи и за открити пространства. Работят и при пълна тъмнина, благодарение на инфрачервени лъчи;
 • IP камери – този тип камери нямат нужда от връзка със записващо устройство или компютър, тъй като се свързват директно в интернет или локална мрежа. При нужда от запис, той се осъществява на специализирано устройство NVR (мрежов видеорекордер) или компютър;
 • PTZ камери – управляеми камери с движение в две равнини и оптично увеличение на образа;

Управлението на видеосистемите се извършва локално, през дистанционно или пулт, а също и през интернет или локална мрежа. Съществуват различни автоматични режими за настройки, които увеличават възможностите на системите. Ние осигуряваме режим на настройки:

 • “Патрул” – камерите извършват движение и спират автоматично. Зоните на наблюдение предварително са настроени;
 • “Автоматично проследяване” – режимът позволява камерите да проследяват обекти в движение.

Ние се съобразяваме с всяко индивидуално условие и специфика на обекта, в който ще бъде изградена системата за видеонаблюдение и звук, за да постигнем максимални резултати.

“КЕЙБЪЛ ГРУП” предлага цялостно обслужване на системите за видеонаблюдение в Пазарджик:

 • изготвяме индивидуални проекти;
 • осигуряваме доставка и монтаж;
 • извършваме обучение за работа със системите;
 • предоставяме гаранционна и следгаранционна подръжка.

Системите за наблюдение на “КЕЙБЪЛ ГРУП” Ви гарантират предвидимост, сигурност, контрол и добро управление.