Сгради

В областта на автоматизацията на сгради “Кейбъл груп” ООД предлага изграждане на различни системи, водещи до повишаване на удобството и комфорта на хората, повишаване на сигурността и намаляване на енергийните разходи.
Решения за управление на домакински уреди от мобилен телефон или компютър през GSM мрежата или интернет. Системите позволяват и дистанционно наблюдение на физични параметри (температура, осветеност, напрежение, ток, дебит, нива, и др.) и състояния на системи (алармени, пожарни – включено, изключено, аларма).

При тези системи с монтирането на управляващи устройства е възможно да се контролират домакинските и офис уреди – отоплителни уреди, готварски печки, бойлери, осветление, автоматични врати и бариери, щори и сенници и др. като се включват и изключват дистанционно. Командите могат да се изпращат и чрез SMS-и от мобилен телефон или от компютър, като сигурността е гарантирана. С едно устройство може да се управляват няколко уреда.
Отваряне на врати с дистанционно управление – за да не се налага да слизате и да отваряте вратата всеки път, когато трябва да влезе човек при Вас, било то Ваш гост или доставчика на пица примерно. С помощта на удобното дистанционно управление ще можете да отключите вратата, която автоматично след няколко секунди ще се заключи отново, гарантирайки сигурността Ви.
Автоматично осветяване – за да Ви е светло докато отключвате входната си врата, предлагаме прожектори с датчик за осветеност и датчик за движение, които светят само когато е тъмно и само когато отчетат движение на човек. Подходящи са също за охрана на дворове и големи площи. Характеризират се с ниска цена и малка консумация на електроенергия.