Заключване на врати с карти

“Кейбъл груп” ООД ви предлага ефективно решение за ограничаване на достъпа до входове на жилищни сгради на изключително атрактивна цена.

Пример: за жилищен блок с 8 етажа и с по 3 апартамента на етаж, цената на системата с включен монтаж и окабеляване е само 5,38 лв на апартамент.

Цената на картите за достъп зависиси от броя им.

  • До 10 броя карти цената е 2 лв за брой,
  • от 11 до 25 броя цената е 1,80 лв за брой,
  • от 26 до 50 броя цената е 1,50 лв за брой,
  • над 50 броя цената е 1,30 лв за брой.

В цената на картите е включено и активирането им.

Отварянето на електрическата брава може да се стане освен с карти за достъп и с по-удобните за носене и по-малки магнитни ключодържатели.
Системата за достъп се състои от четец за магнитни карти и електрическа брава. Вратата е постоянно заключена и при поднасяне на разрешена карта за достъп пред магнитния четец, се отваря електрическата брава в продължение на 5 секунди, след което се заключва отново.
За да изпълнява системата ролята си е необходимо от външната страна на вратата да се замени дръжката на бравата с топка, която да не позволява свободното и отваряне. От вътрешната страна отварянето на вратата е без карта, с обикновенна брава.
По желание може да се монтира автомат за затваряне на врата, с което се подобрява сигурността на системата, като се елиминира възможността да се оствя умишлено вратата отворена.
Системата за достъп може да бъде разширявана с монтирането на дистанционни управления за отваряне на вратата за гости на живеещите, камера за наблюдение на влизащите, домофонна или видеодомофонна система за провеждане на раговори, акумулаторно аварийно захранване за работа при отпадане на основното електрозахранване, достъп чрез кодове, контрол на асансьори и др.
Ако имате въпроси свържете се с нас !